Abonner på Statusrapport

Du finner alltid nyeste episode av Statusrapport her på statusrapport.net. For å få siste episode lastet ned automatisk til telefonen din, må du abonnere på podkasten.

Abonner med iPhone

Hvis du har iPhone, har du allerede appen Podkaster på telefonen. Hvis du leser dette på telefonen, kan du trykke på denne linken for å åpne Statusrapport. Når du har fått opp Statusrapport i Podkaster-appen, trykker du på Abonner. Avhengig av innstillingene på telefonen din, vil neste episode av Statusrapport nå lastes ned automatisk så snart den er publisert. (Du kan velge at appen skal se etter nye episoder hver time, hver sjette time, en gang om dagen, en gang i uken, eller at den bare skal se etter nye episoder når du ber den om å gjøre det manuelt.)

Abonner med andre podkastspillere eller Android-telefon

Flere andre podkastapper henter informasjon fra Apple om tilgjengelige podkaster. Derfor er det i de fleste tilfeller, tilstrekkelig å søke etter Statusrapport i appen du bruker. Hvis du ikke finner den, kan du lete etter et alternativ for å legge til podkast med hjelp av RSS. Da bruker du adressen https://statusrapport.net/feed/podcast

Savner du Statusrapport i appen du bruker?

Send oss gjerne en melding om du ikke finner Statusrapport i den appen du bruker, så skal vi se om vi kan få gjort noe med det.